Atus/Persafe

Atus/Persafe is een voorbeeld van een opmaat gemaakte app (software). 

Smart Security

Alleenwerker bescherming

PerSafe vernieuwt persoonlijke veiligheid en biedt oplossingen voor de bescherming van alleenwerkers. Combineren van de meest geavanceerde technologieën met meer dan 60 jaar ervaring in persoonlijke beveiligingsoplossingen, hebben de meest innovatieve en veilige oplossing opgeleverd voor kritische berichtgeving en mobiele alarmering. Er is geen aparte of aangepaste smartphone nodig, maar enkel een ‘app’ en een badge die toegang bieden tot alle beveiligingsfuncties.

SmartBadge verbinding

Als u de SmartBadge uit de draadloze batterij oplader haalt, zal er automatisch verbinding tussen de SmartBadge en de Smartphone worden gemaakt via Bluetooth. Met behulp van de bevestigingsclip of het koord, draagt u de SmartBadge veilig bij u. Het veiligheidssysteem is voorzien van sensoren, die een handmatig of automatisch alarm genereren naar een of meerdere voorgeprogrammeerde bestemmingen. Elk alarm kan zowel lokaal als door een centrale meldkamer worden opgepakt. Een melding kan ook worden doorgezet naar meerdere smartphone gebruikers die zich in uw nabijheid bevinden. Zo ben je nooit meer alleen.

Onze rol

Voor Persafe hebben we een app gemaakt die voldoet aan de eisen van een "mission-critical" systeem. Ook hebben we voor de SmartBadge de software geschreven. Dit houdt in dat we o.a. gewerkt hebben aan de connectie en dataoverdracht tussen de app en de SmartBadge. Verder hebben we gewerkt aan de client en server applicaties van Persafe. 

Heb je interesse in een soortgelijke app? Of wil je een opmaat gemaakte app? Neem dan contact met ons op.

Leave a comment

Comments

  • No comments found